17 NovBedre selvtillit med plastisk kirurgi

Det er mange som går rundt og er misfornøyde med utseendet sitt av forskjellige grunner. Dårlig selvtillit og redusert livskvalitet kan dessverre være følger av dette. Men for mange kan disse problemene løses med plastisk kirurgi.

Mange muligheter

Kvinner som har komplekser for at brystene er for små kan få et nytt liv og bedre selvtillit med en brystforstørrelse eller et brystløft. Kvinner med altfor store bryster kan slippe smerter i skuldre, nakke og rygg ved å foreta en brystreduksjon.

Et ansiktsløft kan gi et yngre utseende og bedre selvfølelse for de som synes de har fått et aldrende ansikt for tidlig og dermed ikke føler at det er samsvar mellom utseende og sinn. Folk som er misfornøyd med nesen sin kan få endret denne til en versjon de er komfortable med. Øyelokk som er blitt for tunge og som kanskje til og med hindrer sidesynet kan gjøres lettere ved et inngrep. Utstående ører kan opereres slik at de sitter tettere mot hodet.

Normalvektige personer med uønskede fettansamlinger på for eksempel hake, kjeve, overarmer, lår eller mage kan få bedre livskvalitet ved å gjennomgå fettsuging. Og de som har gått gjennom slankeoperasjoner med påfølgende raskt vekttap kan få fjernet det plagsomme hudoverskuddet og dermed få en strammere kropp. Dette er bare noen eksempler på hva som kan rettes på ved hjelp av kosmetiske operasjoner.

Plastisk kirurgi kan løse stadig flere problemer for mennesker som ikke er helt fornøyd med seg selv. Hvis du vurderer en kosmetisk justering får du først en konsultasjon hos kirurgen ved klinikken. Her går dere gjennom plagene og din medisinske tilstand, og kirurgen legger fram ulike behandlingsmetoder og hva du kan forvente etter et inngrep. Still spørsmål og sørg for at du får svar på alt du lurer på.