15 JunDe beste reisemålene for shopping

7423805-evening-dresses-hang-on-a-shelf-in-a-store

I hele den vide verden er det ingenting som slår en reise som i hovedsak er dedikert til shopping, enten det handler om interiør, klær eller pyntesaker – eller alle samtidig! Hvis det er interiør man reiser for å shoppe må man huske å reise et sted der de fleste kan shippe det du handler til Norge. Å ta med seg det nye stuebordet på flyet er ikke alltid like enkelt.

Et av de nærmeste virkelig gode shoppingområdene finner man i København. I Strøget og inne på shoppingsentrene finner man mengder av klær og design. Og på båten har man også langt mer plass til bagasje enn hva man får på flyet!

Litt lengre sør finner vi motebyen Milano. Italiensk mote som Prada og Gucci kan vel få de fleste kvinner til å sikle ved utstillingsvinduene. Det samme gjelder selvsagt reisemål som London og New York.

Hvis man vil gjøre turen riktig spennende kan man jo gå for litt mer utradisjonelle reisemål. Moskva har utviklet seg til å bli en skikkelig lekker shoppingby, og her kan man definitivt finne noe få andre har her hjemme. Hvis det er ting til hjemmet man er ute etter er det vanskelig å komme utenom markedet i Marrakech. Her finner man lekre pyntedetaljer og tepper som ser virkelig eksotiske og smakfulle ut.