12 JunHvordan gjøre motekupp på nettet

Tiden er over da mote kun var interessant for kvinner. Menn er nå minst like oppdaterte, og har mange flere muligheter enn kun for noen år siden. De aller beste kuppene gjør man som regel på nettet, og her finnes det mange gode tips å ta med seg på veien.

Brukt fra hele verden

Hvis du er ute etter dyre designerklær så kan det lønne seg å sjekke bruktmarkedet. Det finnes mye til salgs som er nesten ubrukt og i utrolig god stand, til kun en brøkdel av den opprinnelige prisen. Er man skeptisk til å handle med selgere fra utlandet kan Finn.no være en god løsning, men man får selvsagt et helt annet utvalg av brukte varer på sider som Ebay, hvor man kan handle med hele verden.

Billig billig!

Er man derimot ute etter å gjøre kupp på det nyeste nye, så er det outlets på nett som er stedet å gå. På slike nettsider finner man det siste fra de mest populære motemerkene til nedsatte priser. Det kan ofte lønne seg å følge med over lengre tid, slik at man unngår å gå glipp av plagg som legges ut i begrenset antall. Dette er spesielt viktig dersom det ikke finnes mange plagg i hver størrelse! Når du først har funnet det du vil ha lønner det seg å handle raskt.

Husk toll og frakt

Ved å handle klær på nettet får man tilgang til plagg man kanskje ikke ville ha funnet i butikkene, og ikke minst er det mye enklere å skille seg ut fra mengden dersom man ønsker det. Husk allikevel at det som oppfattes som et kupp ikke alltid blir like billig når man legger til frakt og toll. Det lureste er å shoppe litt rundt på ulike sider, før man bestemmer seg for det beste alternativet.

Ofte vil sider også gi deg avslag på frakt, så det kan være lurt å gjøre litt grundig research i forkant.