23 JunMerker som aldri går av moten

439920-show-of-fashion

Alle trender og moter kommer og går, men det er noe som alltid vil være tidløst. Særlig gjelder dette for moter innen klær. Det er for eksempel ingen med vettet i behold som tror at det er noen reell sjanse for at jeansen vil gå av moten og bli et «gubbeplagg» i overskuelig fremtid. Men det er ikke bare enkelte plagg som holder seg på moten i evigheter, det gjelder i alle høyeste grad også for en del forskjellige merker. Noen av dem er viktige skapere av mote, mens andre av dem gjerne har et design som er så tidløst at de alltid vil være trygge.

Et eksempel på et merke som alltid vil være med på å skape de nyeste motene er italienske Gucci, som man kan fråtse i i byer som Milano. Dolce&Gabana og Versace er også merker man alltid kan stole på vil være først ute med det siste. Og ofte viser det seg at det er italienerne og franskmennene vi kan stole på når det gjelder mote og design.

Et merke som byr på ulike design som er så tidløse at de neppe noen gang vil gå av moten er franske Lacoste, som er kjent for å ha krokodillen som sitt merke.