19 JunMoteriktig i glasset

2563758-barskap-med-starka-drycker-1

Moter og trender handler om mer enn bare klær og interiør. Når man skal invitere folk på besøk, enten til en ren jentekveld eller om deres bedre halvdeler også er velkomne, finnes det også en rekke trender som det er gøy å forholde seg til når det gjelder det man serverer på tallerkenen og i glasset.

I glasset er det gjerne det gjennomarbeidede og eksotiske som gjelder, men det er gjerne litt forskjell på om man serverer kvinner eller menn. For kvinner gjelder det å kunne sette frem noe friskt og fruktig i den varme delen av året. Syrlighet og sødme er virkelig nøkkelord. Derfor kan det være lurt å velge brennevin med nøytral smak, slik som for eksempel de mer nøytrale vodkatypene. Å mikse dette med syrlige frukter som kiwi, lime og sitron er alltid en slager. Å «krydre» drikkene med andre vekster er som regel også veldig populært. Prøv med mynte, sitronmelisse eller, hvis du er skikkelig dristig, en liten touch av chili. Lime, mynte og bittelitt chili er rett og slett knall!

Når det gjelder mennene er det gjerne noe litt mindre jålete som gjelder, men man kan likevel gjøre det mer spennende enn bare bart brennevin. Å marinere vodkaen i en bolle med forskjellige bær gir for eksempel en veldig god smak.