17 JunMoteriktig mat

258588-sushi-and-california-rolls

I all hovedsak er det interiør og klær man forbinder med uttrykket «moteriktig». Men dette uttrykket kan også dekke så mye mer. Mat for eksempel. Dette er også noe som svinger veldig i takt med tiden. Tenk bare på hvordan alle alltid skulle spise sushi for noen år siden. Det er fortsatt mange som gjør det, men det dukker alltid opp nye trender også. Noen er tidsløse, mens andre er mer for tegn i tiden å regne.

Det er noen typer nasjonale kjøkken man kan vurdere når man skal servere gjester. De tryggeste kjøkkenene å vurdere er nok det franske eller det italienske. Her snakker vi om mat som man skal være temmelig sær for å ikke like, men du vil kanskje ikke bli sett på som veldig spennende om du går for lasagne? Hvis du skal invitere noen på grilling og ønsker å bli sett på som en imponerende og modig kokk bør du kanskje vurdere å utforske det tyrkiske eller det iranske kjøkkenet? Alle kjennet eksotiske kjøkken som India og Thailand, men Tyrkia og Iran har noen fantastiske retter som ikke står tilbake for disse, og de egner seg særlig godt på grillen!

Hvis man vil imponere med råvarene er det lite som slår godt tilberedt sjømat. Mange er redde for å prøve dette hjemme, så hvis du får det til vil nok mange bli imponerte.