11 JanTips til hvordan du skaffer merkeklær til lavere pris

Det kan være vanskelig å finne merkeklær til en billig penge. Slike klær er kvalitetsvarer som har stor etterspørsel og derfor trenger produsenten sjeldent å lokke kjøperen med tilbud. Hvis du kjøper rett fra produsenten, vil prisene nesten alltid være høyest i forhold til andre måter å skaffe seg produktet på. En god ting å huske på er at det koster mer å drive en fysisk butikk; derfor vil den samme varen ofte være billigere på nettet.

En bra måte å finne tilbud på er å følge med på nettbutikker som selger klær fra ulike merker. På denne måten handler man ikke direkte fra produsenten, men produktet er uansett akkurat det samme. Hvis du for eksempel melder deg på et nyhetsbrev får du som regel en kode som gir deg alt mellom 5-15% rabatt på neste kjøp. Mange butikker på nettet har også kampanjer på ulike produkter og dette er en fin mulighet å sikre seg ting fra ønskelisten til en bedre pris.

Men det er heller ikke slik at ting er alltid billigst på nettet. I en artikkel i Finnmarksavisa omtalte forbrukerrådet årets Black Friday, og hvor viktig det er å sammenligne prisene og sjekke nettstedet før kjøpet for å garantere en hyggelig handel, uten ubehagelige overraskelser. Bruk av ukjente nettsteder kan i verste fall resultere i svindel, derfor er det viktig å holde seg til en kjent nettbutikk med et godt rykte.

Nettbutikkene til det merket du ønsker å kjøpe blir ofte oppdatert med den aller nyeste kolleksjonen. Nettbutikker som selger flere forskjellige merker har i tillegg til det nyeste også litt eldre kolleksjoner som på grunn av tiden selges til svært attraktive priser. Hvis du ønsker deg en spesiell kjole for eksempel, kan det være lurt å vente til neste kolleksjon kommer om du tørr å vente, for da blir den garantert billigere.